- Mad med hjerte -

MENUER (UD AF HUSET)

Mad til festlige fejringer

På Præstegaarden tilbyder vi mad ud af huset til enhver fest eller arrangement. Vores menuer er tiltænkt både små og store begivenheder. Mærkedage og højtider. Konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller bryllup – Anledningerne kan være mange, og uanset lejligheden hjælper vi hjertens gerne med det gastronomiske til festen. 

Uanset anledning, kan I altid vælge imellem nedenstående menuer, og altid være sikret, at jeres gæster går hjem med en god madoplevelse og mætte maver.

Alle menuer & priser er med udgangspunkt i at I selv kommer og afhenter på gården – Men vi kan naturligvis også levere ud imod et mindre gebyr. 10 kr./km. udenfor byskiltet.

De Varmeste Hilsner,
Pia, Lasse & Co.

Hjemmelavet selskabsmad

På Præstegaarden kræser vi for maden. Vi sætter en ære i, at vores råvarer er af den bedste kvalitet når I bestiller mad til livets store fejringer. Vi tror fastholden på, at hvis man lægger hjertet i noget, så får man det tifoldigt tilbage. Derfor går vi også op i, at I får en god fest. Glade gæster giver glade værter.

Hvilken menu I skal vælge, er helt op til jer og afhænger af jeres behov og ønsker. Vi har forsøgt at gøre lidt forarbejde, og derfor har vi på alle menuerne beskrevet maden i detaljer, og tilføjet lidt   billeder af alle retterne. Så ved I nemlig præcist ved hvad I bestiller.

Hvis I har spørgsmål til menuer, bestilling, priser, levering, opvarmning eller noget helt andet, så må I hjertens gerne kontakte os på telefon eller mail.

Bestil BORD

Ønsker du at bestille bord til flere end 7 personer - Ring på tlf. 22 79 90 90

Mindre selskaber op til 12 personer er velkommen i restauranten.