Bestil Tapas
Tapas får altid vores tanker henledt til sommeraftener under åben himmel med kold rosé i vinglasset og lidt lune plaider indenfor rækkevidde. Har I en skøn fejring i sigte, så er vores nordiske tapasmenu et bud på en menu der ligger op til jordnære stunder hvor man deler maden ved bordet.
Med fokus på alle de gode råvarer, har vi udarbejdet en tapas menu med mange af vores egne favoritter. Særligt timianpølserne fra Maria & Kent på Birthe minde er på vores top-5. Vi anbefaler at tapasmenuen serveres som family-style (på delefade ved bordet), på den måde kan man nemmere også sidde og snacke løbende. Oplagt til de mere jordnære fejringer som fx receptioner, fødselsdage og jubilæums.
Tapas Menu
3 Danske oste fra Arla Unika
Spegepølse af Vildt fra Astrup Gods
Røget Rullepølse fra Bjergsted-Slagteren
Pølse fra Grambogård med soltørret tomat og ramsløg
Dansk Skinke fra Grambogaard
Håndpillede luksusrejer i urtemarinade
Tærte med porre & citrontimian
Små glas med ristet Nordisk Tempeh fra Contempehrary & marinerede ærter på bund af sprød salat
Spyd med krydrede frikadeller
Friterede speltkugler med krydderurter og Fyrtårnsost fra Thise Mejeri
Årstidens Salat
Sprøde kiks med Gammelknas fra Arla Unika
Økologisk surdejsrugbrød
Økologisk sprødt Foccaciabrød
Økologisk Surdejsbrød
Cremet Persillepesto
Hummus på kikærter fra Kragerup Gods
245 kr./person
Minimum 15 kuverter.
Excl. drikkevarer (Kan tilkøbes)
Tilvalg Tapas
Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.
Kagetapas med tre små kager 50 kr.
Nimbus Rom Sherry Cask
(Klassisk mørk rom med smag af eksotisk frugt & et hin af ingefær.) 358 kr.
Nimbus Rom Blomme Sauternes Cask
(Sød, blød og rund dessertvin lavet på rom & koldpressede blommer. Velegnet til søde desserter & god ost.) 240 kr.
Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.
Praktisk Info
Vores Nordiske Tapas leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.
Vores Tapas kræver en tallerken – det er ikke ”finger-mad”.
Portionsanrettet:
Håndpillede luksusrejer i urtemarinade.
Små glas med ristet tempeh fra Contempehrary & marinerede ærter på bund af sprød salat.
Klargøring inden servering:
Inden servering skæres brødet og anrettes i brødkurve eller lign.
Glutenallergikere skal undgå speltkugler, tærte, frikadeller og brødet. Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.