- Mad med hjerte -

RESTAURANTEN

Hjemmelavet Mad

Gårdrestauranten udgør det bankende hjerte på Præstegaarden Jyderup. 

Det er her, vi har vores daglige gang og nyder kontakten og nærværet med vores faste, såvel som nye gæster.

I formiddagstimerne kan der nydes en lækker brunch-tallerken og til frokost byder vi bl.a. på højtbelagt smørrebrød & vores personlige favoritter iblandt de lune frokostretter. 

Hele dagen igennem kan der nydes friskbrygget kaffe & nybagte kager.

Ærlig Mad til Hverdag & Fest

På Præstegaarden laver vi lækker, ærlig og hjemmelavet mad – både til hverdag & fest. 

Vi sætter en stor ære i, at vores mad er lavet med hjertet – og altid med hånden. Vi er tæt på råvarerne og de tilhørende leverandører og dyrker det enkle og altid det bedste. 

For os betyder det, at vi bruger gode råvarer – egnsunikke, hvis det kan skaffes, gerne økologiske – og altid sæsonens råvarer.

Fransk, dansk, nordisk? Vi vil helst ikke sættes i bås med et specifikt køkken, for vi låner af mange og inspireres af flere. Det vigtigste for os er, at maden er lavet fra bunden og med stor kærlighed.

I køkkenet snitter vi selv vores grøntsager og bager selv vores eget brød & kager. Vi rører selv vores mayo og steger selv vores frikadeller. Vi gør alt dét og meget mere for den gode smag. Vi lever og ånder for at skabe autentiske & nærværende oplevelser og vi sætter altid den gode oplevelser først.

Vi arbejder dagligt for det gode håndværk og vores ambition er, at man som gæst altid kan se og smage det på vores mad i Gårdrestauranten, vores mad & kager fra Gårdbageriet og vores mange særligt udvalgte produkter i Livsstilsbutikken.

Vi anbefaler, at man reserverer bord på forhånd.

Ønsker du at reservere bord på selve dagen for besøget, er det bedst, at sende en sms på tlf. 22 66 11 29. Bordet er først reserveret til dig, når vi sender en bekræftende sms.  

Særligt i weekenden og omkring frokost, kan vi have travlt. Vi svarer på sms hurtigst muligt. 

Gårdbageriet

Det gode brød er essentielt i Præstegaardens univers. 

Hver morgen står Lasse i Gårdbageriet og laver få, men gode brød af dansk, økologisk mel. 

Godt bagværk tager tid og der arbejdes med surdej og koldhævningsprincipper hver morgen i det lille køkken på gården.

Og så er der de hjemmebagte kager & det søde bagværk.

Lasses syndige florentinere med syrlig citron-smørcreme. Brownies og romkugler. Hindbærsnitter & skønne frugttærter, som du kan nyde på stedet eller bringe med hjem.

Man skal være standhaftig for ikke at blive fristet. 

Selskab på Gården

Omgivet af de historiske bygninger i bindingsværk og med charmerende stråtag, danner vi gerne rammerne om din fest eller arrangement, så du kan sænke skuldrene og lade roen sænke sig, mens du er sammen med dem, du holder af, spiser noget dejligt mad og bare kan nyde din dag. 

Mad Ud Af Huset

Planlægger I en festlig anledning? Eller venter I flere gæster en I selv kan bage elller kokkerer til ?

Så kan I altid bestille mad, brød & kager hos os. Hvad end det er til den store bryllupsdag – en farverig rund fødselsdagsfejring eller en mindeværdig konfirmation – så hjælper vi hjertens gerne.

Hele året rundt findes der flere skønne højtider, som ligger op til fest & farver – og i den henseende hjælper vi gerne med menuen til årets sommerfrokost for familien eller firmaet.

Lad os bruge tiden i køkkenet, så I kan nyde tiden med jeres gæster.  

 

Bestil BORD

Ønsker du at bestille bord til flere end 7 personer - Ring på tlf. 22 79 90 90