- Mad med hjerte -

SELSKABER

Selskab på Gården

Lige siden vi overtog den gamle Præstegaard i 2016, har det været en drøm for os, at skabe et samlingssted med plads til nærvær & rolige stunder. Som mennesker tror vi fastholden på, at det er når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste vi har. De nære relationer & de gode stunder, som vi sammen kan mindes.

Derfor glæder det os enormt at dele nyheden om, at vi i oktober 2022 åbnede et mindre selskabslokale på gården. Et intimt & hyggeligt lille lokale med plads til 28 personer. 

Hold jeres næste arrangement i hyggelige & rolige rammer på Præstegaarden og oplev hvordan skuldrene vil sænke sig, idet I træder ind af vognporten.

Omgivet af historiske bygninger i bindingsværk og med charmerende stråtag, danner vi rammerne til fester og arrangementer, hvor man glemmer hverdagens stress & jag – og bare har hinanden i fokus.

 

Er I flere end 28 personer?

I så fald er der også mulighed for arrangement i hele gårdrestauranten (40-65 pers.). Her ligger vi op til mere uformelle arrangementer ved mindre borde. 

Kontakt os for nærmere aftale.

Selskabsmenuer

På Præstegaarden laver vi lækker, ærlig og hjemmelavet mad – både til hverdag og fest. Vi sætter en stor ære i, at vores mad er lavet med hjertet – og altid med hånden.

Vi er tæt på råvarerne og de tilhørende leverandører og dyrker det enkle & altid det bedste. For os betyder det, at vi bruger gode råvarer – egnsunikke, hvis det kan skaffes, gerne økologi- ske – og altid sæsonens råvarer.

Vores selskabsmenuer er tiltænkt til både små og store begivenheder. Mærkedage og højtider. Konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller bryllup – Anledningerne kan være mange, og uagtet lejligheden hjælper vi hjertens gerne med at skabe de hyggeligste rammer for en god dag.

Uanset hvilken nedenstående menu I vælger, kan I altid være sikre på, at ingen går sultne fra bordet.

Brunch

Frokostbord  

3-Retters Frokostmenu

Hverdagsfejring

Mindesamvær

Firmaudflugt til Gården

Leder I efter de rette omgivelser til året bestyrelsesmøde i firmaet? Eller planlægger I en større gruppeudflugt for alle foreningens medlemmer til et lokalt spisested med gode oplevelser i vente? Ligegyldig årstiden og antallet på gæster, så hjælper vi hjertens gerne med at skabe den perfekte dag. 

Fest med sjæl

Som mennesker tror vi fastholden på, at det er når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste vi har. De nære relationer & de gode stunder, som vi sammen kan mindes.

Hele året rundt findes der flere skønne
højtider & anledninger, som lægger op til fest & farver. Uanset baggrunden for den festlige fejring, så hjælper vi hjertens gerne med at skabe de glædelige rammer.

Ønsker I at komme forbi og se lokalet?
Så skal I være hjertelig velkommen til en lille fremvisning. Aftalt blot dette på forhånd via enten telefon eller mail – så er vi nemlig sikre på at have tid til at tage godt imod jer og vise stedet frem.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på den gamle præstegaard.

Bestil BORD

Ønsker du at bestille bord til flere end 7 personer - Ring på tlf. 22 79 90 90

Mindre selskaber op til 12 personer er velkommen i restaurant.