- Mad med hjerte -

SELSKABER

Selskaber på Gården

Lige siden vi overtog den gamle Præstegaard i 2016, har det været en drøm for os, at skabe et samlingssted med plads til nærvær & rolige stunder. Som mennesker tror vi fastholden på, at det er når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste vi har. De nære relationer & de gode stunder, som vi sammen kan mindes.

Derfor glæder det os enormt at dele nyheden om, at vi fra Oktober 2022 åbner op for et mindre selskabslokale på gården. Et intimt & hyggeligt lille lokale med plads til 28 personer. 

Hold jeres næste arrangement i hyggelige & rolige rammer på Præstegaarden og oplev hvordan skuldrene vil sænke sig, idet I træder ind af vognporten.

Omgivet af historiske bygninger i bindingsværk og med charmerende stråtag, danner vi rammerne til fester og arrangementer, hvor man glemmer hverdagens stress & jag – og bare har hinanden i fokus.

 

Selskabsmenuer

Hele året rundt findes der flere skønne højtider & anledninger, som lægger op til fest & farver. Her hjælper vi hjertens gerne med at skabe de glædelige rammer til din fest, fx Fødselsdag, Bryllupsdag, Barnedåb eller lign.

Lad os bruge tiden i køkkenet v/gryderne, så kan I nyde tiden med jeres gæster.

På Præstegaarden er vores selskabsmenuer kreeret til både små og store begivenheder. Uanset hvilken menu I vælger, kan I altid være sikre på, at ingen gæster går sultne fra selskabet.

Bestil BORD

Ønsker du at bestille bord til flere end 7 personer - Ring på tlf. 22 79 90 90

Mindre selskaber op til 12 personer er velkommen i caféen.