- Fest med sjæl -

MAD UD AF HUSET

Mad med hjerte & sjæl

Drømmer I om at holde en mindeværdig fest, så er godt selskab & god mad helt centrale ingredienser for den gode feststemning. Det gode selskab kan vi desværre ikke hjælpe med, men til gengæld kan vi garantere at festmaden fra Præstegaarden Jyderup vil være med til at løfte stemningen, og bringe dig og dine gæster tættere sammen omkring bordet.

Så leder I efter catering nær Holbæk, Kalundborg eller Odsherred – Så tager vi på Præstegaarden imod bestillinger hele året rundt.

Vi anretter altid menuen serveringsklar på fade og kommer den varme mad i termokasser‭. ‬Det eneste‭, ‬I selv skal gøre er‭, ‬at skære kødet i tynde skiver og ligeså skære brødet lige før servering‭.‬ Derefter skal I blot læne jer tilbage og nyde hinandens selskab‭.‬

Alle menuer‭ ‬&‭ ‬priser er med udgangspunkt i‭, ‬at I selv kommer og afhenter på gården‭ ‬‮–‬‭ ‬Men vi kan naturligvis også levere imod et‭ ‬mindre gebyr á 10‭ ‬kr‭./‬km‭. ‬tur/retur udenfor byskiltet‭.‬

Mad lavet fra bunden

På Præstegaarden Jyderup sætter vi en stor ære i, at al vores mad er lavet med hjertet – og altid med hånden. Vi snitter selv vores grøntsager, bager selv vores brød og kager. Vi rører selv vores mayo og steger selv vores frikadeller. 

Den kompromisløse tilgang til kvalitet er gennemgående i alt hvad vi gør, og bestiller I mad ud af huset fra Præstegaarden, kan I altid være sikre på, at få mad ind ad døren, som er lavet af lokale sæsonvarer og med stor kærlighed. 

Læs mere om vores tilgang til råvarer via ”Maden”

Højtider

Hele året rundt findes der flere skønne højtider som lægger op til fest & farver, og vi hjælper hjertens gerne med sammensætningen af menuen til fx årets påskefrokost, Julefrokost for familien eller firmaet eller årets nytårsmenu.