- Liv med lyst-

KONTAKT OS

Besøg Præstegaarden

Lige siden start har det har været en drøm for os, at skabe et samlingssted med plads til nærvær & rolige stunder. Som mennesker tror vi fastholden på, at det er når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste vi har. De nære relationer & de gode stunder, som vi sammen kan mindes.

På det grundlag sætter vi os dagligt i selen for, at Præstegaarden er et sted, hvor man som gæst sænker skuldrene så snart man går igennem den gamle vognport, trækker vejret dybt & bare nyder det gode liv for en stund.

Håbet er at vi kan fornøje og fortrylle de gæster som besøger os. Ved at skabe en autentisk & nærværende oplevelse på gården, håber vi at kunne inspirere og nære vores gæster med jordnære og nærværende oplevelser.

Velkommen – Og velbekomme.

Lasse & Pia

Åbningstider

RESTAURANT OG LIVSSTILSBUTIK

Mandag – Tirsdag: Lukket

Onsdag – Søndag: Kl.10.00 – 17.00

Præstegaarden har åbent hele året rundt.

Dog har vi ferielukket i enkelte uger.

Vi holder ferie i:

Uge 37, 2023

Uge 1 & 2, 2024

KØKKEN

Ønsker du, at tale med Lasse om Mad ud af Huset eller selskab i Stalden, træffes han personligt samt telefonisk i kontortiden, men Lasse afholder også møder i dette tidsrum.  

Lav meget gerne en aftale på forhånd, så han har tid til at tale med dig/jer.  

Kontortid:

Onsdag kl. 09.00-15.00

Torsdag & Fredag kl. 15.00-17.00

Aflevering af service:
Aflevering af rengjort service, kan gøres døgnet rundt, ved at sætte kasser, fade mm. på den sorte palle ved køkkenet.

 

KONTAKTOPLYSNINGER

Pia & Lasse Trolddal Nielsen

Holbækvej 122
4450 Jyderup

Tlf. Restaurant2279 9090
Tlf. Køkken: 2293 4701
Mail: info@jyderuppraestegaard.dk

 

KØB AF GAVEKORT

Gi’ i en gave der kan opleves & mærkes. Gavekortet kan bruges året rundt i hhv. Gårdrestauranten, Livsstilsbutikken & til Mad Ud Af Huset.

Om Os

Den gamle, firelængede gård i bindingsværk og med stråtag er fra 1808. I 2016 overtog vi sammen med vores 4 børn den gamle præstegård. Men Præstegården var ikke et nyt bekendtskab for os, idet Lasse, som præstesøn, er opvokset på gården. 

I 2014, da Lasses far og præst i Jyderup og Holmstrup Sogn gik på pension og derfor fraflyttede Præstegården, blev de gamle bygninger sat til salg. 

Vi startede med at leje Præstegården, mens vi ventede på,  at få lavet Lokalplan og Kommuneplan om, så der kunne drives virksomhed på stedet. 

I 2018 lykkedes det og vi gik  straks igang med at renovere den ene længe til nyt industrikøkken.

I 2020 var renoveringen kommet til den rustikke gårdbutik og udvidelse af butikken med en hyggelig café.

Gå på opdagelse i området

Storebælts bølger vugger stille ind mod kysten, mens bakkerne hist og her strækker sig op mod himlen. Destination Sjælland har både lagt muld til vilde vikinger og drabelig middelalder. I dag er Sjællands Vestkyst et yndet udflugtsmål for hele familien – find inspiration til jeres næste ferie her.