- Fest med sjæl -

LOKALER

Selskabslokaler på Gården

Skal I samle de nærmeste til en festlig anledning, så er Præstegaarden måske det helt perfekte sted for jer. I Oktober 2022 åbnede vi et mindre selskabslokale på gården. Et intimt & hyggeligt lille lokale med plads til 28 personer. 

Omgivet af historiske bygninger i bindingsværk og med charmerende stråtag, lægger vi op til afholdelse af arrangementer, hvor man glemmer hverdagens stress & jag – og bare har hinanden i fokus.

Vores selskabslokale er særdeles velegnet som et sted for afholdelse af mindre dagsmøder, fødselsdage eller intime bryllupper. Generelt er der plads til arrangementer, som ønskes hyggelige og fuldkommen jordnære.

Er I flere end 28 personer? I så fald er der også mulighed for arrangement i hele gårdrestauranten (40-65 pers.). Her ligger vi op til mere uformelle arrangementer ved mindre borde. Kontakt os for nærmere aftale.

Stalden

Vores nyeste skud på stammen. 

Stalden har plads til ca. 28 pers. ved aflange borde, og er en integreret del af Gårdrestauranten med egen indgang og afskærmende fransk glasdør.

Som med resten af Præstegaarden, har vi en stor forkærlighed for dansk design – og vi har derfor også valgt en gennemgående klassisk og traditionel æstetik i Stalden.

(Psst… – Nogle af interiørtingene kan købes i Livsstilsbutikken)

Et smukt & lyst selskabslokale, hvor udemiljøet nemt kan inddrages & nydes, ved blot at åbne dørene – og træde et skridt ud på gårdspladsen eller i gårdhaven.

 

KAPACITET

Aflange borde – 28 personer.

 

AREAL

41 kvm.

Kærlig forplejning

På Præstegaarden laver vi lækker, ærlig og hjemmelavet mad – både til hverdag og fest.

Vi sætter en stor ære i, at vores mad er lavet med hjertet – og altid med hånden.

Vi er tæt på råvarerne og de tilhørende leverandører og dyrker det enkle & altid det bedste.

For os betyder det, at vi bruger gode råvarer – egnsunikke, hvis det kan skaffes, gerne økologiske – og altid sæsonens råvarer.

Ved afholdelse af arrangement på Præstegaarden, er der mulighed for valg imellem flere forskellige menuer. Uanset omfang & anledning, kan I være sikre på at jeres gæster går hjem med en god madoplevelse og mætte maver.

 Brunch  

 Frokost 

3-Retters menu 

 Dagsmøde 

De Varmeste Hilsner,
Pia, Lasse & Co. 

Praktisk Info

Ønsker I at komme forbi og se lokalet, skal I være hjertelig velkommen til en lille fremvisning. Aftalt blot dette på forhånd via enten telefon eller mail – så er vi nemlig sikre på at have tid til at tage godt imod jer og vise stedet frem.

 

AV UDSTYR

Skal selv medbringes, hvis dette ønskes. 

 

BOOKING

Minimum antal gæster v/booking af Stalden
12 personer (Vejledende)

Bestil BORD

Ønsker du at bestille bord til flere end 7 personer - Ring på tlf. 22 79 90 90

Mindre selskaber op til 12 personer er velkommen i restauranten.