Gårdrestaurant

I gårdrestauranten laver vi lækker, ærlig og hjemmelavet mad. I formiddagstimerne kan der nydes en lækker brunch-tallerken med øko-pølser, æg og bacon, nybagte boller og wienerbrød. Til frokost byder vi på højtbelagt smørrebrød, Lasses sprøde tærter & vores personlige favoritter iblandt de lune frokostretter.

Hele dagen igennem kan der nydes friskbrygget kaffe & nybagte kager. Som alt andet på Jyderup Præstegaard, er al hjemmebag lavet fra bunden – og så er stykkerne heller ikke alt for små…

Til tider hænder det at vi får større gastronomiske ambitioner & ikke mindst skøre ideer – Og deraf åbner op for bl.a.: Fredage-aftener med en 4-retters menu, ”Præstegaardens Kagebord” hver søndag eftermiddag samt Quiz Aftener på Præstegaarden med godt til ganen. Vi har samlet alle ideer, påfund & events via ”Det Sker”.

Mad Ud Af Huset

Planlægger I en festlig anledning? Eller venter I flere gæster end I selv kan bage eller kokkerere til ? Så kan I altid bestille mad, brød & kager hos os. Hvad end det er til den store bryllupsdag – en farverig rund fødselsdagsfejring eller en mindeværdig konfirmation – så hjælper vi hjertens gerne.

Den kompromisløse tilgang til kvalitet er gennemgående i alt hvad vi gør, og bestiller I mad ud af huset fra Præstegaarden, kan I altid være sikre på, at få mad ind ad døren, som er lavet af lokale sæsonvarer og med stor kærlighed.

Selskaber på Gården

Omgivet af de historiske bygninger i bindingsværk og med charmerende stråtag, danner vi gerne rammerne om din fest eller arrangement, så du kan sænke skuldrene og lade roen sænke sig, mens du er sammen med dem, du holder af, spiser noget dejligt mad og bare kan nyde din dag. 

Lige siden vi overtog den gamle Præstegaard i 2016,
har det været en drøm for os, at skabe et samlingssted med plads til nærvær & rolige stunder. Derfor var det en stor glæde, at kunne åbne op for et mindre selskabslokale “Stalden” i Oktober 2022.

Vi kan derfor tilbyde jer, at I kan holde jeres næste arrangement i hyggelige & rolige rammer på Præstegaarden – og samtidig opleve hvordan skuldrene vil sænke sig, bare idet I træder ind ad vognporten.

Præstegaardens Kagebord

Hver Søndag kl. 15.00

Hver søndag eftermiddag inviterer vi på hyggeligt kagebord med varm kaffe eller te, et glas bobler og 10 små, lækre hjemmelavede petit-kager fra Præstegaardskøkkenet. 

Eftermiddagen starter med en lun, lys mormorbolle med smør & gaardens sylt. 

Højdepunktet er dog det overdådige etagerefad med de små, hjemmelavede kager.

Det er en eftermiddag med ren Kage-Fryd.

Billetter købes på forhånd.

Besøg Os

Hele året rundt findes der flere skønne
højtider & anledninger, som lægger op til fest & farver. Uanset baggrunden for den festlige fejring, så hjælper vi hjertens gerne med at skabe de glædelige rammer.

Lad os bruge tiden i køkkenet v/gryderne, så kan I nyde tiden sammen med jeres gæster.

Ønsker I at komme forbi og få en forsmag?
Læg vej ind forbi den gamle præstegaard. Find åbningstiderne via “Kontakt Os” – Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.