- Liv med lyst -

DET SKER

Kagebord på Præstegaarden

Hver Søndag kl. 15.00

Nyd en hyggelig eftermiddag med varm kaffe eller te, et glas bobler og et udvalg af de lækre, hjemmelavede kager fra Præstegaardskøkkenet. 

Når kaffen er serveret, kan I glæde jer til en lun, lys bolle med smør og gårdens sylt. 

Herefter serveres et overdådigt fad med 10 lækre petit kager fra Præstegaardskøkkenet. 

Til kagen nydes et glas perlende bobler

Når den første kande kaffe er drukket, fylder vi naturligvis op igen…

Kommer man ikke igennem alle de dejlige kager, har vi en æske klar, så der også er til aftenkaffen.

Pris: 265 kr. 

NB.

Billetter til Kagebord købes altid online.

Har du gavekort specifikt til Kagebord, reserveres bord på forhånd via personling kontakt på tlf. 22 79 90 90.

Herremiddag

Fredag d. 31. januar 2025

Denne aften glæder vi os til at invitere “de rigtige mænd” indenfor til en god herre-middag med Bøf & Bearnaise – til maven sprækker…

Vi har sammensat en lækker 3-retters menu, som Lasse selv ville elske, at sætte tænderne i – på en god fredag aften i slutningen af januar måned.

Der er naturligvis ikke “forbudt for kvinder” – men denne aften er menuen lavet med mande-hjertet.

Pris: 495 kr.

Kagebord i Vinterferien

Uge 7

I uge 7 er det Vinterferie og tid til afslapning, hygge og nærvær. Inviter familien indenfor i varmen til en hyggelig eftermiddag på den charmerende gamle Præstegård fra 1808.

Når kaffen er serveret, kan I glæde jer til en lun, lys bolle med smør og gårdens sylt. 

Herefter serveres et overdådigt fad med 10 lækre petit kager fra Præstegaardskøkkenet. 

Til kagen nydes et glas perlende bobler eller kold æblemost fra Sidinge Frugtplantage.

Når den første kande kaffe er drukket, fylder vi naturligvis op igen…

Kommer man ikke igennem alle de dejlige kager, har vi en æske klar, så der også er til aftenkaffen.

Pris: 265 kr. 

Smørrebrøds-Festival

Onsdag - Fredag i Uge 7 & 8

Har du været mæt og glad, men alligevel stadig haft lyst til mere ?
Så er vores nye idé “Smørrebrødsfestival” måske lige noget for dig…
Vi har nemlig overtalt de gode folk i Præsetgaardskøkkenet til at halvere Lasses gode rugbrød og lave det lækre smørrebrød i lidt mindre stykker – så kan man spise liiidt flere stykker og dermed smage på mere af alt det gode… 
MENU

FØRSTE SERVERING:
Portvinssild med rødbedechips.
Hjemmelavet skaldyrssalat med frisk fingerlime.
Pankopaneret fiskefilet med syltede grønne tomater.

 

ANDEN SERVERING:
Hjemmelavet hønsesalat med sprød bacon og ristede svampe.
Lasses hjemmelavede rullepølse med sky, rå løg og grov sennep.
Ølbraiseret svinekæbe med sprød rosenkål og sauce.

Hele menuen serveres Family Style – til deling ved bordet.

Pris: 275 kr. 

Valentines Aften

Fredag d. 14. februar 2025

Nyd en romantisk aften i stearinlysenes skær på vores gamle, hyggelige Præstegaard.

Vi har gjort os umage med at sammensætte en lækker fem-retters menu, hvor vi bruger de bedste råvarer i sæson og vi glæder os til, at kræse om maden og forkæle jer med den smagfulde og lækre middag.

MENU

Friteret kartoffel med urtecreme fra Arla Unika, fennikelcrudité & ørredrogn fra Musholm.

Persillegratineret Kuller med sauce Blanquette, persilleolie & grønne ærter.

Hjemmelavet Ravioli med citron-ricotta, citrontimian, brunet smør & ristede pinjekerner.

Beef Wellington med oksemørbrad, Pommes Anna, rødvinssauce & sæsonens grønt fra Den Gamle Gaard.

Vinterdessert med hjemmelavet vaniljeis, solbær & mørk chokolade.

Pris: 595 kr. 

Præstegaardsmiddag

Fredag d. 21. februar 2025

&

Fredag d. 28. februar 2025

Det er blevet vinter – kulden bider i kinderne og det er mørkt, når man forlader hjemmet – både om morgenen og om eftermiddagen…

Det er tid til at rykke lidt tættere sammen, komme ud af hjemme-hulen og nyde lidt fællesskab.

 Vi inviterer til Langbordsspisning i vores hyggelige restaurant med lækker, hjemmelavet “rigtig” aftensmad – lavet med hjertet og af gode råvarer.

Det er vores tanke, at man kan nyde et godt måltid mad, hilse på nye og gamle kendinge og måske har taget et vennepar eller famile med til en hyggelig hverdagsmiddag i hjertelige omgivelser – uden stress og jag på hjemmefronten.

 
MENU

D. 21.02:
Denne aften vil Lasse lave en god gang Koteletter i Fad med ris, nybagt brød og en dejlig vinter-salat.

Desserten vil være en klassisk citronfromage.

 

D.28.02:
Menuen på årets sidste vinterdag er en klassisk Lasagne med nybagt brød og en lækker vinter-salat.

Desserten må naturligvis være en tiramisu.

 

Pris: 165 kr.