- Mad ud af huset -

Sæson Buffet

Bestil Sæson Buffet

Vores sæson buffet er en menu vi har lavet som en pendant til vores klassiske buffet. Ud fra årstiden vi befinder os i, samler vi alt det gode som er i sæson og kreerer en menu med alle vores egne favoritter. Vi garanterer ligesom på den klassiske buffet, at der absolut ikke er nogen som går sultne hjem.

Sæsonmenuen kan benyttes til alle anledningerne hvor I enten ønsker en buffet løsning – eller alternativt anrettet som delefade, og deraf serveres som family style.

Sæson Buffet Menu

Efterår
D. 01.september – d. 05.november
 

Forret

 Cremet Blomkålspuré med sprød Serranoskinke & grønne spirer

 Mousse på ørred fra Musholm med håndpillede luksusrejer & frisk citron.

Hertil nybagt foccacia-brød &  økologisk smør.

 

Hovedret

 Langtidsstegt kalveculotte med svampesauce & ovnbagte petitkartofler

Farseret Svinemørbrad med abrikos, svampe & krydret flødeost. Hertil frisk Bulgursalat.

 2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.

 Hjemmebagt brød med rørt kryddersmør.

 

Dessert

 Cremet Blommetrifli med kompot af danske blommer, sprøde makroner, hjemmelavet vaniliecreme & letpisket flødeskum.

 Sprød tærte med danske pærer & lækker, hjemmelavet vanilieis.

295 kr./person

Minimum 15 kuverter.

Tilvalg Buffet

 Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.

Farseret Kyllingebryst 35 kr.

Hjemmelavede frikadeller 30 kr.

Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.

Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.

 Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.

Natmad: Charcuterie  & Unika ost med brød 95 kr.

Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.

Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.

Buffet uden dessert 250 kr/pers.

Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.

Praktisk Info