- Mad ud af huset -

Sæson Buffet

Bestil Sæson Buffet

Vores sæson buffet er en menu vi har lavet som en pendant til vores klassiske buffet. Ud fra årstiden vi befinder os i, samler vi alt det gode som er i sæson og kreerer en menu med alle vores egne favoritter. Vi garanterer ligesom på den klassiske buffet, at der absolut ikke er nogen som går sultne hjem.

Sæsonmenuen kan benyttes til alle anledningerne hvor I enten ønsker en buffet løsning – eller alternativt anrettet som delefade, og deraf serveres som family style.

Sæson Buffet

Forår/Sommer
April – Juni
 

Forret

 Cæsarsalat med frisk romainesalat, saftig kylling fra Hopballemølle, sprødstegt bacon, crispy brød-croutoner & cremet, hjemmelavet Cæsardressing.

Bagt tærte med ørred fra Musholm, friske grønne asparges, citron & pinjekerner.

Hertil nybagt hvedeflutés  &  smør med saltkrystaller. 

 

Hovedret

Langtidsstegt kalveculotte med nye kartofler & persille/ramsløgspesto.

Svinemørbrad med fyld af friske urter, flødeost & tørrede abrikoser, pakket ind i sprød serranoskinke. Hertil perlespeltsalat med forårsløg, tomater & persille.

 2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.

Hjemmebagt brød med hvidløgssmør.

 

Dessert

Cremet Rabarber Panna Cotta

Luksus Rabarbersnitte 

295 kr./person

Minimum 15 kuverter.-

Tilvalg Buffet

 Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.

Farseret Kyllingebryst 35 kr.

Hjemmelavede frikadeller 30 kr.

Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.

Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.

 Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.

Natmad: Charcuterie  & Unika ost med brød 95 kr.

Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.

Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.

Buffet uden dessert 250 kr/pers.

Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.

Praktisk Info

Forår/Sommer-Buffet

Vores Forårsbuffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.

Forret

 Forretterne er portionsanrettet i små weck-glas og man behøver derfor ikke en tallerken dertil.

Cæsarsalaten toppes med Brød-croutoner og bacon.

Brødet skal skæres og anrettes i brødkurve el.lign.

Hovedret

Kødet leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver (Der er ca. beregnet 200-250 g. kød pr. person)

Der kommer 2 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én salat med kål & grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.

Pesto og hvidløgssmør kommer i weck-glas, klar til buffeten.

Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.

Dessert

Desserten er portionsanrettet.

Rabarbersnitten serveres enten på en tallerken eller ovenpå låget til Panna Cottaen

Panna Cotta sættes på køl indtil servering. (Rabarbersnitte skal ikke på køl)

Andet

Glutenallergikere skal undgå brødet, croutoner, tærte, speltsalat og rabarbersnitte.

Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød samt glutenfrie  alternativer til forret og dessert.