Bestil Sæson Buffet
Vores sæson buffet er en menu vi har lavet som en pendant til vores klassiske buffet. Ud fra årstiden vi befinder os i, samler vi alt det gode som er i sæson og kreerer en menu med alle vores egne favoritter. Vi garanterer ligesom på den klassiske buffet, at der absolut ikke er nogen som går sultne hjem.
Sæsonmenuen kan benyttes til alle anledningerne hvor I enten ønsker en buffet løsning – eller alternativt anrettet som delefade, og deraf serveres som family style.
Sæson Buffet
Efterår 2024
September – November
Forret
Grøn Sensommersalat med plukket perlehøne, bagte blommer & vinaigrette med honning.
Håndpillede luksusrejer i urtemarinade på bund af danske æbler & hokkaidogræskar.
Hertil nybagt brød & smør.
Hovedret
Langtidsstegt kalveculotte & petit ovnkartofler.
Forloren Hare med brun sauce & råsyltede ribs.
2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.
Hjemmebagt brød med persillesmør.
Dessert
Pæretærte med mandelcreme & mørk chokolade
Gammeldags Æblekage på hjemmelavede boghvedemakroner
295 kr./person
Minimum 15 kuverter.
Tilvalg Buffet
Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.
Farseret Kyllingebryst 35 kr.
Hjemmelavede frikadeller 30 kr.
Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.
Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.
Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.
Natmad: Charcuterie & Unika ost med brød 95 kr.
Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.
Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.
Buffet uden dessert 250 kr/pers.
Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.
Praktisk Info
EFTERÅRSBUFFET
Vores Efterårsbuffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.
Forret
Forretterne er portionsanrettet i små weck-glas og man behøver derfor ikke en tallerken dertil.
Brød og smør skæres og anrettes i brødkurve , lille tallerken el.lign.
Hovedret
Kalveculotten leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver
Forloren Hare leveres hel og skal også skæres ud.
(Der er ca. beregnet 200-250 g. kød i alt pr. person)
Saucen opvarmes og serveres så varm, som muligt.
Der kommer 2 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én salat med kål & grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.
Persillesmør kommer i weck-glas, klar til buffeten.
Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.
Dessert
Desserten er portionsanrettet.
Pæretærten serveres enten på en tallerken eller ovenpå låget til Den gammeldags æblekage.
Weck-glas med den Gammeldags æblekage sættes på køl indtil 5-8 min. før servering. (Tærten skal ikke på køl)
Andet
Glutenallergikere skal undgå brødet, forloren hare samt pæretærte.
Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.