- Mad ud af huset -

KLASSISK BUFFET

Bestil Klassisk Buffet

Vores klassiske buffet har været en storfavorit i mange år. Den er klassisk, der er noget alle kan lide (selv de små) og så vil vi gerne garantere at der er absolut ingen, som går sultne fra bordet efterfølgende.

Den klassiske buffet egner sig til mange forskellige anledninger – fx reception, jubilæum eller fødselsdag. Den er god til de festlige fejringer hvor man ønsker en klassisk menu, som både kan benyttes til buffet – eller alternativt som family-style; hvor I sidder med delefade på bordet.

Klassisk Buffet Menu

Forret

 Små glas af dampet ørred fra Musholm med syrlig creme fraiche, på bund af spæd salat &

 Cremet tunmousse toppet med håndpillede luksusrejer & grønne spirer.

Hertil nybagt groft maltbrød & sprødt foccacia-brød &  økologisk smør.

 

Hovedret

 Langtidsstegt kalveculotte

 Sennepsglaseret skinke med honning & mørk øl

 Klassiske cremede flødekartofler

 Ovnbagte petitkartofler med hjemmelavet sauce

 3 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.

 Hjemmelavet persillepesto & rørt hvidløgssmør

 

Dessert

 Hjemmelavet Jordbæris med nøddeknas

 Små marcipantærter med årstidens frugt

295 kr./person

Minimum 15 kuverter.

Tilvalg Buffet

 Hjemmelavede velkomstsnacks  60 kr.

 Farseret Kyllingebryst  35 kr.

 Hjemmelavede frikadeller 30kr.

 Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri)  45 kr.

 Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35kr.

 Kalvemørbrad istedet for culotte 60kr.

 Chokolademousse med pistaciedrys 35 kr.

 Natmad: Charcuteri & Unika ost med brød 95 kr.

 Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.

 Tilbehørspakke uden kød 110kr/pers.

 Buffet uden forret & dessert 195 kr/pers.

 Buffet uden dessert 250 kr./pers.

 

Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.

Praktisk Info

Vores Klassiske Buffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.

 

Forret

 Forretterne er portionsanrettet i små weck-glas og man behøver derfor ikke en tallerken dertil.

 Smørret skal skæres og anrettes.

Brødet skal skæres og anrettes i brødkurve el.lign.

 

Hovedret

Kødet leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver (Der er ca. beregnet 200-250 g. kød pr. person)

Saucen skal varmes igennem inden servering.

Der kommer 3 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én græsk salat, én salat med kål og grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.

Pesto og hvidløgssmør kommer i weck-glas, klar til buffeten.

Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.

 

Dessert

Desserten er portionsanrettet.

Isen leveres i små weck-glas (Lad isen stå i termokassen, så holder de fint i mange timer. Undlad at åbne låget på termokassen før servering)

Kagen kan med fordel sættes ovenpå låget af isen.

 

Andet

Glutenallergikere skal undgå brødet og den lille marcipantærte. Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.