Sæson Buffet
Vinter 2025
Januar – April
Forret
Blomkålspuré med dampet hvid fisk og syltede blomkålscrudité & hakkede hasselnødder
Salt Æbleskive med Vesterhavsost & baconfyld på bund af grøn salat & sennepsvinaigrette.
Hovedret
Langtidsstegt kalveculotte med ovnkartofler & bearnaisesauce
Farseret kyllingebryst med citron & salvie, svøbt i serranoskinke.
2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.
Nybagt brød med persillesmør & grøn persillepesto.
Dessert
Citronfromage
Brownie med saltkaramel & pekannødder
295 kr./person
Minimum 15 kuverter.
Tilvalg Buffet
Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.
Hjemmelavede frikadeller 30 kr.
Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.
Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.
Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.
Natmad: Charcuterie & Unika ost med brød 95 kr.
Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.
Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.
Buffet uden dessert 250 kr/pers.
Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.
Praktisk Info
VINTERBUFFET
Vores Vinterbuffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.
Forret
Forretterne er portionsanrettet i små weck-glas og man behøver derfor ikke en tallerken dertil.
Brød og smør skæres og anrettes i brødkurve, lille tallerken el.lign.
Hovedret
Kalveculotten leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver
(Der er ca. beregnet 200-250 g. kød i alt pr. person)
Saucen opvarmes og serveres så varm, som muligt.
Der kommer 2 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én salat med kål & grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.
Persillesmør & persillepesto kommer i weck-glas, klar til buffeten.
Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.
Dessert
Desserten er portionsanrettet.
Brownien serveres enten på en tallerken eller ovenpå låget til Den gammeldags æblekage.
Weck-glas med den
Citronfromagen sættes på køl indtil 5-8 min. før servering. (Tærten skal ikke på køl)
Andet
Glutenallergikere skal undgå brødet.
Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.