- Mad med hjerte -

VINTER BUFFET

Sæson Buffet

Vinter 2025
Januar – April
 

Forret

Blomkålspuré med dampet hvid fisk og syltede blomkålscrudité & hakkede hasselnødder

Salt Æbleskive med Vesterhavsost & baconfyld på bund af grøn salat & sennepsvinaigrette.

 

Hovedret

Langtidsstegt kalveculotte med ovnkartofler & bearnaisesauce

Farseret kyllingebryst med citron & salvie, svøbt i serranoskinke.

 2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.

Nybagt brød med persillesmør & grøn persillepesto.

 

Dessert

Citronfromage

Brownie med saltkaramel & pekannødder

 

295 kr./person

Minimum 15 kuverter.

Tilvalg Buffet

 Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.

Hjemmelavede frikadeller 30 kr.

Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.

Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.

 Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.

Natmad: Charcuterie  & Unika ost med brød 95 kr.

Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.

Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.

Buffet uden dessert 250 kr/pers.

 

Prisen på tilvalg er pr. person.

Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.

Praktisk Info

VINTERBUFFET

Vores Vinterbuffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.

Forret

 Forretterne er portionsanrettet i små weck-glas og man behøver derfor ikke en tallerken dertil.

Brød og smør skæres og anrettes i brødkurve, lille tallerken el.lign.

 

Hovedret

Kalveculotten leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver

(Der er ca. beregnet 200-250 g. kød i alt  pr. person)

Saucen opvarmes og serveres så varm, som muligt. 

Der kommer 2 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én salat med kål & grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.

Persillesmør & persillepesto kommer i weck-glas, klar til buffeten.

Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.

 

Dessert

Desserten er portionsanrettet.

Brownien serveres enten på en tallerken eller ovenpå låget til Den gammeldags æblekage. 

Weck-glas med den

Citronfromagen sættes på køl indtil 5-8 min. før servering. (Tærten skal ikke på køl)

 

Andet

Glutenallergikere skal undgå brødet. 

Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.